Wat is er in vredesnaam aan de hand?

Bestaat de pandemie of is het iets dat gefabriceerd is? Is de Deepstate, Cabal of illuminatie echt? Hoe zit het met kindermisbruik, de vaccins en de tweede golf? Allemaal vragen die je jezelf nu zou kunnen stellen. Alhoewel ik heel graag zou willen zeggen dat ik het niet weet, is dit niet waar. Maar durf ik er niet voor uit te komen. Want ik ben namelijk een complotgekkie. Ik geloof dat Trump onderdeel is van een grote organisatie genaamd Q die in samenwerking met de white hats en Ashtar command onze aarde aan het zuiveren is van een Satanistische cult genaamd de Cabal. Ook wel genoemd als de deepstate of de illuminatie.

wat is er aan de hand

Ga op onderzoek uit

Neem alsjeblieft niks van mij aan. Ga op onderzoek uit. Bekijk documentaires zoals deze van Janet Ossebaart. Ga naar Duck duck go en zoek op: adrenochrome. Lees artikelen op deze website. Go down in de rabbithole.

Helaas is het geen leuke informatie en je zult waarschijnlijk te maken krijgen met cognitieve dissonantie. Dit is een proces waarbij je bij jezelf bedenkt dat het niet waar kan zijn, want geen weldenkend mens kan toch kinderen zoiets ergs aan doen? Helaas is het echt waar. Het is verschrikkelijk om te beseffen wat er al die millennia achter de schermen is gebeurt.

Als je op onderzoek bent uitgegaan, of je wist dit allang, denk je misschien bij jezelf… Maar wat kan ik nu doen? Wat voor invloed kan ik hebben op deze hele situatie? Nou eigenlijk een heleboel. Ik heb al heel lang geen artikel meer geschreven, maar nu word ik gedreven door mijn team van gidsen om hierover te schrijven. Wat ik absoluut niet makkelijk vind, want het betekent dat ik mijn hoofd boven het gras ga uitsteken. Bovendien probeerde ik altijd een hele positieve vibe te houden op mijn website. Maar ik besef nu steeds meer dat het belangrijk is om ook juist hierover te schrijven. Deze informatie is millennia geheim gebleven, omdat het het daglicht niet kan verdragen. Maar waarom komt het nu juist naar boven? En waarom wordt er nu pas ingegrepen?

5D

Het proces van 3D naar 5D

Onze ziel wilde ooit ervaren wat liefde is. Maar de enige manier om dit te kunnen ervaren moest hij er achterkomen hoe de afwezigheid van liefde voelt. In principe is het een manier geweest voor onze ziel om alle aspecten van het donkere te kunnen ervaren. Daarbij hebben we allemaal door middel van karma lessen geleerd over goed en fout. In het ene leven waren we dader, in het andere slachtoffer. En naarmate onze ziel steeds meer leerde hoe wijzer deze werd. En op een gegeven moment is het niet meer nodig om deze rollen te spelen. Oorspronkelijk zou deze realiteit dan stoppen met bestaan, de mensheid zou worden uitgeroeid, met daarbij de hele beschaving, door een catastrofistisch event. Maar onze ziel wilde wel iets nieuws ervaren: een transitie van de ene dimensie naar een volgende dimensie. Van 3D naar 5D gaan. Van dualiteit naar onvoorwaardelijke liefde.

Dit is de reden dat alles nu naar boven komt. Om te kunnen ascenderen, is het nodig dat alles wat zich in het donker afspeelt zichtbaar wordt. Zodat het gezien kan worden. Zodat het gestopt kan worden. Daarom zitten we nu in deze situatie. Dit proces van ascenderen is al gaande vanaf de jaren zestig. Dat was het moment van de flower power beweging. En in 2012 zijn we door een sterrenpoort gegaan waarna er geen weg meer terug was. De energie op onze aarde is steeds meer gestegen. En momenteel zijn we bij de climax.

De massamedia is een manier om ons onder controle te houden

De pandemie is niet echt een pandemie. Maar toch zijn er een heleboel mensen bang voor het virus. Men volgt de richtlijnen, bijna blindelings. En ook ik draag een mondkapje in de metro, terwijl ik weet dat het onzin is. Hoe kan dat toch? Zoals je misschien gemerkt hebt is de massamedia eigenlijk een manier om ons in angst te houden. Ook is het een manier om ons af te leiden van belangrijke zaken. En helaas is het ook een manier om mensen enorm zwart te maken, zoals het Trump gebeurt op grote schaal. En ja ik ben er ook in getrapt, maar uiteindelijk gingen mijn ogen open. Want waarom maakten ze hem zo belachelijk? Dat is omdat hij bij het verzet hoort. Hij is de publieke figuur, maar achter de schermen zijn er nog veel meer mensen aan het vechten voor ons. Zoek maar eens artikelen over Q en de Qanon op duck duck go. Of op youtube kun je hier veel over vinden.

positiever leven

Wat kunnen wij doen?

Mijn persoonlijke taak is om te helpen de energie te verhogen door het loslaten van oud zeer. Maar ook om dit artikel te schrijven bijvoorbeeld. Daarnaast schijn ik mijn licht in de donkerste hoeken en haal ik dit naar het licht. Het is niet makkelijk om altijd positief te blijven. Soms vraag ik mij wel af of we het gaan redden. Toch denk ik dat het helemaal goed komt. Helaas zijn er veel channelings in omloop, ook van wezens die het niet zo goed met ons voor hebben. In die berichten lees ik vaak over voorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je op het juiste pad komt, want als je dat niet doet dan zul je op het pad terecht komen waarin je niet ascendeert. Alleen al omdat dit zo een angst omhoog brengt, weet ik dat het onzin is, maar een manier om je te laten wankelen. Probeer hier niet in te trappen. Er zijn namelijk een heleboel zielen die onbewust zijn voor wat er aan de hand is en die worden echt niet aan hun lot over gelaten! Zoals Q het omschrijft: WWG1WGA. Where we go one, we go all.

Dus hier zijn enkele suggesties om te helpen in het proces:

  • Houd je energie hoog door positief te denken en oud zeer los te laten. Als je merkt dat je angst voelt, vraag hulp om dit los te laten en je te omringen met liefde.
  • Deel informatie met mensen, om zaadjes te planten.
  • Doe mee aan demonstraties. Zoals op 22 augustus, de demonstratie tegen kindermisbruik.
  • Geloof niet alles wat er gezegd wordt in de massamedia, in blogs, op facebook etc. Blijf kritisch!

Voor nu laat ik het hierbij. Ik heb nog maar een tipje van de sluier gelicht. Als je vragen hebt, stel ze hieronder of mail naar info@freespirit4you.nl

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *