Weekhoroscoop 1 tot 8 januari 2022: wat betekent de Nieuwe maan in Steenbok voor jou?

Welkom bij de eerste Astrologie Weekhoroscoop van 2022! Ik ben astroloog Irma van der Wijk. In deze Astrologie weekhoroscoop leg ik de uit wat de invloed is van de eerste Nieuwe Maan in Steenbok. Bekijk hieronder de weekhoroscoop van 1 tot 8 januari 2022.

Wat staat er voor jou in de sterren deze week?

Klik op de afbeelding om de video te openen.

ASTROLOGIE WEEKHOROSCOOP 1 TOT 8 JANUARI 2022 DE NIEUWE MAAN IN STEENBOK

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *