Weekhoroscoop 10 tot 17 september 2022: de invloed van Saturnus en Uranus

In deze weekhoroscoop legt astroloog Irma van der Wijk uit wat de belangrijke invloed is van Saturnus en Uranus, die een vierkant met elkaar maken. In deze periode kunnen we onze eigen weg gaan zoeken en is er een groeiende ambitie om je innerlijke angst te overwinnen. Ontdek wat deze week voor jou in petto heeft!

Conflictueus aspect

Saturnus maakt een conflictueus aspect met Uranus. Bij een aspect zijn twee planeten met elkaar verbonden. Ze werken samen óf ze werken elkaar tegen. Bij een vierkant is het laatste het geval. Het kan dus moeilijkheden en spanningen veroorzaken.

Je eigen weg zoeken & angsten overwinnen

We worden gedwongen om onze weg te zoeken, maar het geeft ons ook de kracht om de problemen die een vierkant met zich meebrengt in de loop van het jaar op te lossen. Ook zien we bij een vierkant een groeiende ambitie om je innerlijke angst te overwinnen en je steeds meer te laten zien aan de maatschappij. Want deze verbinding wil patronen doorbreken waarvan we het gevoel  hebben dat we er in vastzitten.

Er gebeurt steeds iets waardoor we ons weer moeten aanpassen aan veranderende situaties in ons leven. We merken dat ons leven op een bepaald levensgebied ingrijpend kan veranderen. Saturnus kan hier  moeite mee hebben en zo nu en dan weet je ook niet precies wat je wilt. Deze combinatie heeft iets rusteloos en gespannen.

Wat staat er voor jou in de sterren van 10 tot 17 september 2022?

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022-2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterren

Heb je altijd al willen weten welke informatie er in je geboortehoroscoop besloten ligt? Yasmin Boland leert je in Leven met de sterren hoe je je geboortehoroscoop kunt lezen. Ze helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *