Weekhoroscoop 11-17 april: wat kun je deze week verwachten?

Dit is de weekhoroscoop van 11-17 april 2021. Op 11 en 12 april loopt de Nieuwe Maan Ram. Ik heb hier een andere vlog voor gemaakt: Nieuwe maan in Ram.  Planeet Venus, die in het reken Ram staat, maakt een conflict aspect met de intense Pluto. Dit kan effect hebben op je relatie(s). Hierbij voel je ook het harmonieuze aspect van Mars en Jupiter. Deze verbinding is constructief en geeft je vertrouwen voor de toekomst.

Geniet weer van deze Weekhoroscoop!

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

En je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *