Weekhoroscoop 11 tot 18 december 2021: invloed van Neptunus op jouw sterrenbeeld

Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop van 11 tot 18 december 2021. Ik ben astroloog Irma van der Wijk. In deze Astrologie weekhoroscoop leg ik de uit wat de invloed is van de planeet Neptunus in Vissen in onze horoscoop. Ik bespreek per sterrenbeeld wat de invloed van de planeet Neptunus is op jouw teken.

Bekijk hieronder de weekhoroscoop van 11 tot 18 december 2021.

Wat staat er voor jou in de sterren deze week?

Klik op de afbeelding om de video te openen.

Invloed planeet Neptunus in Vissen in onze horoscoop

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke jaar horoscoop voor 2022? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *