Weekhoroscoop 11 tot 18 maart 2023: dit betekent Saturnus in Vissen voor jou

De planeet Saturnus loopt van maart 2023 tot februari 2026 door het sterrenbeeld Vissen. Vissen is een waterteken dat wordt geassocieerd met intuïtie, emoties en spiritualiteit. Wanneer Saturnus in Vissen staat geeft dit jou focus op spirituele en emotionele groei. Alles wat met spiritualiteit te maken heeft, willen we vorm gaan geven. Astroloog Irma van der Wijk vertelt in deze weekhoroscoop over de invloed van Saturnus in Vissen.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Ontdek je innerlijke wijsheid

Sta jij aan het begin van een persoonlijke transformatie? Met de online cursus Ontdek je innerlijke wijsheid neemt Rebecca Campbell je stap voor stap mee naar de plek waar je de wensen en stem van je ziel kunt horen. Je wordt begeleid om een ‘ruimte’ in te stappen waar de visie van je ziel zich bevindt. We hebben allemaal toegang tot deze intelligente plek. Je moet alleen de ruimte creëren om te luisteren en vervolgens besluiten om te handelen naar de roep van je ziel.

Met dit online werkboek ga je terugkijken op de afgelopen periode en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor de nieuwe tijd die komt.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *