Weekhoroscoop 11 tot 18 mei 2024: bijzondere verbinding tussen de zon en Uranus in Stier – klaar

Deze week maken de zon en de planeet Uranus in Stier een astrologische verbinding met elkaar. “Je voelt deze week een grote behoefte om je eigen individualiteit te ontwikkelen en dankzij Uranus wil je bestaande patronen doorbreken,” zegt astroloog Irma van der Wijk. In de weekhoroscoop vertelt ze wat je deze week kunt verwachten.

De verbinding tussen de zon en Uranus noemen we een conjunctie. Een conjunctie zijn twee planeten die hun krachten in hetzelfde teken bundelen. Het is natuurlijk afhankelijk van de planeten of ze elkaar versterken of dat ze niet met elkaar in harmonie zijn. Hoe dichter bij elkaar hoe meer ze gedwongen zijn om naar elkaar te luisteren. Vaak overheerst één van de twee planeten omdat deze sterker is. Deze planeet bepaalt de richting en invulling van de andere planeet.

Je voelt deze week een grote behoefte om je eigen individualiteit te ontwikkelen en dankzij Uranus wil je bestaande patronen doorbreken. Je hebt een enorme vrijheidsdrang. Het mooie van deze periode is dat er soms zeer ongebruikelijke en originele ideeën bij je bovenkomen, die vernieuwend kunnen zijn.

https://youtu.be/gNCsNPYxKw4

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Leven met de sterren: leer je geboortehoroscoop lezen

Leven met de sterren: leer je geboortehoroscoop lezen

  • Leer de geheime boodschappen van de sterren te lezen in jouw eigen geboortehoroscoop met Yasmin Boland.
  • Je ontdekt niet alleen waar jouw kracht ligt, maar ook hoe je deze kunt inzetten om jouw leven vorm te geven zoals jij dat voor je ziet.

Bekijk deze cursus

Lees verder:

Deel dit artikel online

Irma van der Wijk

Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag.
Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *