Weekhoroscoop 12 tot 19 november 2022: dit is de beste dag voor jou deze maand

In deze weekhoroscoop vertelt astroloog Irma van der Wijk dat de beste astrologische dag deze maand op 14 november valt. Deze dag is de beste dag voor je carrière, omdat de maan op deze dag harmonische aspecten maakt met de zon, Mercurius, Venus en Neptunus. De maan staat tevens in het 10e huis, het huis van carrière, en wordt aan alle kanten gesteund door een groot driehoek, een bekende positieve verbinding tussen de verschillende planeten.

Wat staat er voor jou in de sterren van 12 tot 19 november 2022?

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022-2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterren

Heb je altijd al willen weten welke informatie er in je geboortehoroscoop besloten ligt? Yasmin Boland leert je in Leven met de sterren hoe je je geboortehoroscoop kunt lezen. Ze helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *