Weekhoroscoop 14 t/m 20 maart: de energie van Mars in Tweelingen

Vorige week kon je de vissen-energie (spirituele energie) goed voelen. Deze week voelt de energie energieker. Mars is de planeet van daadkracht, doelen stellen en veel energie. Mars loopt door het teken Tweelingen. Tweelingen-energie is meer een mentale energie en staat voor flexibiliteit. Er is een andere vibe. Geniet van de energie van Mars in Tweelingen!

Ik wens iedereen weer een prachtige energieke week!

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *