Weekhoroscoop 17 tot 24 december 2022: nieuwe maan in Steenbok

Op 23 december 2022 staat de nieuwe maan in Steenbok. Deze nieuwe maan geeft ons energie om praktisch te denken en om een weloverwogen beslissing te nemen om zaken tot een goed einde te brengen. Door alle aarde-elementen zijn we doelgericht en hebben we een enorm doorzettingsvermogen om te bouwen aan een stevige basis in ons bestaan en het leven. Astroloog Irma van der Wijk vertelt in deze weekhoroscoop wat je nog meer kunt verwachten.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip: Leven met de maan 

Wil je leren hoe je dagelijks met de maanstanden kunt leven? Hoe je je kunt verbinden met de maan en zo je leven op positieve wijze kunt veranderen? Hoe je de komende weken kunt voorspellen aan de hand van de maan en welke rituelen je kunt uitvoeren om met de energie van de maan te werken?

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending. Of bestel het e-book voor € 9,99.

bestel nu

Lees verder over de nieuwe maan:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *