Weekhoroscoop 18-24 april: wat kun je deze week verwachten?

Venus loopt door het teken Stier en voelt zich daar helemaal op zijn plek. Venus is namelijk de ‘huisheer’ van Stier. Uranus staat nog steeds in het teken Stier en maakt een onrustige verbinding met Venus. Uranus wil namelijk vaste patronen doorbreken. In deze vlog vertelt Astroloog Irma van der Wijk je meer over de betekenis van Venus.

Ik wens iedereen weer een prachtige week!

Het is juist nu belangrijk om te weten in welk teken in Venus staat in je geboortehoroscoop. Wil je daar meer over weten bekijk die de astrologisch reading over Venus. 

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *