Weekhoroscoop 18 tot 25 december 2021: Volle maan in Tweelingen

Allereerst wil ik iedereen heerlijke Kerstdagen wensen. Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop van 18 tot 25 december 2021. Ik ben Astroloog Irma van der Wijk. In deze Astrologie weekhoroscoop leg ik de uit wat de invloed is van de Volle maan in Tweelingen op 19 december 2021.

De laatste Volle Maan in Tweelingengeeft ons samen met de planeet Jupiter een innerlijk optimisme, harmonie en een goed humeur. De komende tijd zijn we geneigd om rotsvast op de goede afloop der dingen te rekenen en hierdoor trekken we al snel alle goeds naar ons toe. Het geeft je een behoorlijke dosis zelfvertrouwen en dat steunt weer ons innerlijke zelfvertrouwen.

Wat staat er voor jou in de sterren deze week?

Bekijk hieronder de weekhoroscoop van 18 tot 25 december 2021.

Klik op de afbeelding om de video te openen.

Volle maan in Tweeling 19 december 2021

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2022? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

The post Weekhoroscoop 18 tot 25 december 2021: Volle maan in Tweelingen appeared first on Inspirerend leven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *