Weekhoroscoop 2 – 8 mei: wat kun je deze week verwachten?

Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop van 2 – 8 mei 2021. Astroloog Irma van der Wijk legt je uit wat deze weekhoroscoop astrologisch met je doet. De Zon en Venus in Stier en Mercurius die vanaf 4 mei Tweeling in loopt zorgen voor een prachtige week. Deze planeten maken astrologische verbindingen met Saturnus, Neptunus en Pluto en hierdoor kun jij je focussen op die thema’s die deze week “natuurlijk” aanvoelen.
Geniet van deze prachtige week.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

En je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *