Weekhoroscoop 21 tot 28 januari 2023: Pluto helpt om dromen te verwezenlijken

Astroloog Irma van der Wijk vertelt in deze weekhoroscoop dat de zon en Pluto in het vijfde huis staan. Dit betekent dat de planeet Pluto ons helpt om onze dromen te verwezenlijken en om onze plannen en ideeën vorm te geven. Je krijgt de komende tijd een energie mee, waarmee je kunt ontdekken waar jouw kracht ligt. In onderstaande video vertelt Irma van der Wijk wat je nog meer kunt verwachten.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer 2023 samen met je ziel

Weet je al welk pad je in 2023 gaat bewandelen? Met het online werkboek Ontdek je innerlijke wijsheid van Rebecca Campbell neemt de auteur je stap voor stap mee naar de plek waar je de wensen en stem van je ziel kunt horen.

Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar.  Je bestelt het online werkboek voor € 32,50.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *