Weekhoroscoop 21 tot 28 oktober 2023: volle maan en maansverduistering in Stier

Op 28 oktober vindt er een volle maan en maansverduistering plaats in het sterrenbeeld Stier. Tijdens deze maansverduistering kun je de behoefte voelen om een leidende rol te spelen en wil je je meer ontwikkelen. Daarnaast kan er in deze periode een verandering in je vriendenkring plaatsvinden. Astroloog Irma van der Wijk vertelt je in deze weekhoroscoop wat je nog meer kunt verwachten.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over astrologie en spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Tip van de redactie: online cursus De maan als jouw spirituele gids

volle maan met wolkenHeb je altijd al willen werken met de unieke energieën van de maan? Maanexpert Yasmin Boland leert je in deze online cursus alles over de acht magische maanfasen, de verschillende thema’s van de maancycli het hele jaar door, de invloed van de maan op jouw leven én hoe je jouw leven en dat van anderen kunt voorspellen met behulp van de maan.

bestel nu

Lees meer over de volle maan:

Het bericht Weekhoroscoop 21 tot 28 oktober 2023: volle maan en maansverduistering in Stier verscheen eerst op Inspirerend Leven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *