Weekhoroscoop 25 december tot 1 januari 2022: welke keuzes maak jij in 2022?

Ik wens iedereen een heerlijke Kerstmis en een sprankelend Nieuwjaar 2022. Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop van 25 december 2021 tot 1 januari 2022. Ik ben astroloog Irma van der Wijk. In deze Astrologie weekhoroscoop vraag ik aan jou: welke keuzes ga je maken in 2022?

Bekijk hieronder de weekhoroscoop van 25 december 2021 tot 1 januari 2022.

Wat staat er voor jou in de sterren deze week?

Klik op de afbeelding om de video te openen.

ASTROLOGIE WEEKHOROSCOOP 25 DECEMBER TOT 1 JANUARI 2022: WELKE KEUZES MAAK JIJ IN 2022? IRMA VD WIJK

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2022? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

The post Weekhoroscoop 25 december tot 1 januari 2022: welke keuzes maak jij in 2022? appeared first on Inspirerend leven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *