Weekhoroscoop 28 januari tot 4 februari 2023: word je bewust van je innerlijke rijkdom

Deze week maakt de zon een harmonieuze verbinding met de maan en met mars. Je kunt je in deze periode meer bewust worden van je innerlijke rijkdom. De maan staat in het zesde huis, wat het levensgebied is van ons werk. Een aantal vragen die boven kunnen drijven zijn: Wat zijn mijn persoonlijke waarden? Waar ben ik goed in? Geniet ik nog van mijn werk en levert het nog innerlijke rijkdom op?

Astroloog Irma van der Wijk vertelt in deze weekhoroscoop wat je nog meer kunt verwachten.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer 2023 samen met je ziel

Weet je al welk pad je in 2023 gaat bewandelen? Met het online werkboek Ontdek je innerlijke wijsheid van Rebecca Campbell neemt de auteur je stap voor stap mee naar de plek waar je de wensen en stem van je ziel kunt horen.

Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar.  Je bestelt het online werkboek voor € 32,50.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *