Weekhoroscoop 28 oktober tot 4 november 2023: Spirituele energie van Saturnus in Vissen

De planeet Saturnus loopt sinds maart 2023 tot en met februari 2026 door het sterrenbeeld Vissen. Vissen is een waterteken dat wordt geassocieerd met intuïtie, emoties en spiritualiteit. Wanneer Saturnus in Vissen staat, geeft dit jou focus om spiritueel en emotioneel te groeien. Alles wat met spiritualiteit te maken heeft, willen we vorm gaan geven. Astroloog Irma van der Wijk vertelt er in deze weekhoroscoop meer over.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023-2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Ontdek je innerlijke wijsheid

Weet je al welk pad je gaat bewandelen? Met het online werkboek Ontdek je innerlijke wijsheid van Rebecca Campbell neemt de auteur je stap voor stap mee naar de plek waar je de wensen en stem van je ziel kunt horen.

Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar. Je bestelt het online werkboek voor € 32,50.

bestel nu

Lees meer over astrologie:

Het bericht Weekhoroscoop 28 oktober tot 4 november 2023: Spirituele energie van Saturnus in Vissen verscheen eerst op Inspirerend Leven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *