Weekhoroscoop 29 januari t/m 5 februari 2022: Nieuwe Maan in Waterman

Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop van 29 januari t/m 5 februari 2022. Op 1 februari 2022 staat de Nieuwe Maan in Waterman. Astroloog Irma van der Wijk legt in deze weekhoroscoop uit wat hiervan de betekenis is.

Wat staat er voor jou in de sterren deze week?

Klik op de afbeelding om de video te openen.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022-2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com van € 22,50 nu voor € 17,50 (actie geldig t/m 30 januari 2022).

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *