Weekhoroscoop 29 oktober tot 5 november 2022: Jupiter in Vissen

Op 11 mei 2021 liep de planeet Jupiter voor de eerste keer na 12 jaar weer het astrologische teken Vissen in. Jupiter doet er één jaar over om door een sterrenbeeld te lopen. Van 29 juli tot 29 oktober maakte Jupiter alvast een uitstapje naar Ram, maar vanaf 29 oktober is de planeet weer even terug in Vissen. Daarna gaat Jupiter vanaf 21 december het sterrenbeeld Ram in. Wat betekent dat voor ons?

Wat staat er voor jou in de sterren van 29 oktober tot 5 november 2022?

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022-2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterren

Heb je altijd al willen weten welke informatie er in je geboortehoroscoop besloten ligt? Yasmin Boland leert je in Leven met de sterren hoe je je geboortehoroscoop kunt lezen. Ze helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *