Weekhoroscoop 3 tot 10 september 2022: volle maan in Vissen

Deze week staat de volle maan in Vissen. De energie hiervan kan ons raken. We worden herinnerd aan het feit dat we soms op onze intuïtie moeten leren vertrouwen. Astroloog Irma van der Wijk vertelt in deze weekhoroscoop wat de invloed van de volle maan in Vissen op ons heeft.

Aan de hand van de horoscoop van de volle maan in Vissen laat Irma van der Wijk zien dat er drie hoofdhuizen worden beïnvloedt. Dat zijn: het 4e huis, levensgebied van gezin en familie, het 10e huis, levensgebied van onze carrière, en het 7e huis, levensgebied van onze relatie(s). Zijn deze drie levensgebieden in balans? Of voel je al een tijdje dat je bepaalde zaken wil veranderen?

Wat staat er voor jou in de sterren van 3 tot 10 september 2022?

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022-2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Wil je leren hoe je dagelijks met de maanstanden kunt leven? Hoe je je kunt verbinden met de maan en zo je leven op positieve wijze kunt veranderen? Hoe je de komende weken kunt voorspellen aan de hand van de maan en welke rituelen je kunt uitvoeren om met de energie van de maan te werken?

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees verder over de volle maan:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *