Weekhoroscoop 30 september tot 7 oktober 2023: Betekenis van een Jod in je geboortehoroscoop

Heb jij weleens van een Jod gehoord? Misschien heb jij wel een Jod in je geboortehoroscoop staan. In deze weekhoroscoop vertelt astroloog Irma van der Wijk wat een Jod is én wat dit voor jou kan betekenen. Een Jod-figuur heeft namelijk een indringende betekenis, aldus Irma van der Wijk.

De komende weken maken de planeten Neptunus en Pluto een astrologische Jod-verbinding met de planeet Venus. Als twee planeten in de horoscoop met elkaar verbonden zijn door een sextiel-aspect (op dit moment Neptunus en Pluto) en ze maken beide een inconjunct met een derde planeet (Venus), dan vormen ze gedrieën een Jodfiguur. Deze figuur heeft een indringende betekenis.

De werking van de Jod hangt samen met de problemen in een familie over meerdere generaties. Dat laatste is ook het geval bij planeten die géén aspect met andere planeten hebben. Mensen met Jods zijn vaak van kinds af aan al buitenbeentjes en worstelen al jong met onzekerheid en het gevoel anders te zijn. Ze maken meer kans verzeild te raken in problematische situaties en patstellingen, wat vanzelf de vraag oproept: “Waarom gebeurt dat uitgerekend mij?”

Wil je meer weten over de Jod? Astroloog Irma van der Wijk vertelt er in de onderstaande video meer over.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023-2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk.

Je vindt nog veel meer vlogs over astrologie en spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Tip van de redactie: Self-care tips voor jouw sterrenbeeld

Zorg jij goed voor jezelf? Of kun je wel wat tips op maat gebruiken om echt goed voor jezelf te zorgen? Constance Stellas schreef de Astrologie & self-care serie zodat jij op basis van je sterrenbeeld 122 tips ontvangt die passen bij jouw manier van energie krijgen en beschermen.

bestel nu

 

Lees ook:

Het bericht Weekhoroscoop 30 september tot 7 oktober 2023: Betekenis van een Jod in je geboortehoroscoop verscheen eerst op Inspirerend Leven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *