Weekhoroscoop 4 tot 11 mei 2024: nieuwe maan in Stier

Op 8 mei 2024 staat de nieuwe maan in het sterrenbeeld Stier. Wat betekent dit voor jou? Astroloog Irma van der Wijk vertelt in deze weekhoroscoop meer over de betekenis van de nieuwe maan in het sterrenbeeld Stier.

Wat achter ons ligt is voorbij. Je kunt over het verleden denken wat je wilt, je laven aan fijne herinneringen of je nog bezeren aan juist de pijnlijke: veranderen kan niet. De toekomst is ongewis. Het zal gaan zoals het zal gaat, ongeacht wat jouw plannen daar nu over zijn. Tussen dat verleden en die toekomst bevindt zich het nu. Daar sta jij, met de ongekende vermogens die in jou liggen. Jij maakt het grootste verschil voor jezelf.

Ben je toe aan een nieuw begin? Elk moment is er één. Elk moment is je gegeven. Je hoeft niet te wachten tot morgen, het mag ook nu. Daar waar de aandacht naar toe gaat, daar stroomt je energie.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

  • Je leert de maan als kosmische timer zien op jouw weg naar meer balans in je leven, jouw proces in je persoonlijke ontwikkeling, en in het volgen van jouw grote droom of stille wens.
  • > Aan het eind van deze masterclass ken je de betekenis van alle maanfasen voor jouw leven.

Bekijk deze cursus

Lees verder over de nieuwe maan:

Deel dit artikel online

Irma van der Wijk

Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag.
Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *