Weekhoroscoop 5 t/m 12 maart 2022: vier jij al je maanverjaardag?

Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop van 5 t/m 12 maart 2022 van astroloog Irma van der Wijk. Vroeger leefde de mens veel meer met de maan dan met de zon. We zijn helemaal vergeten hoe belangrijk onze maan is in onze horoscoop.

We kennen de nieuwe maan, volle maan, maaneclips, de solaareclips, de noordelijke en zuidelijke maansknopen. Toch vinden we nog steeds onze zon het belangrijkste. Daar wil Irma van der Wijk nu verandering in brengen. Laten we een nieuwe trend zetten en iedere maand onze maanverjaardag vieren!

Wat staat er voor jou in de sterren van 5 t/m 12 maart 2022?

Klik op de afbeelding om de video te openen.

ASTROLOGIE WEEKHOROSCOOP 5 TOT 12 MAART 2022: ZULLEN WE VANAF NU OOK ONZE "MAAN" VERJAARDAG VIEREN?

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022-2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending in onze webshop Boekenwereld.com.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *