Weekhoroscoop 6-12 juni 2021: wat kun je deze week verwachten?

De planeten Saturnus in Waterman en Uranus in Stier maken een astrologisch aspect met elkaar. Deze astrologische verbinding tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier voelen we de hele maand juni. De 1e keer dat deze 2 planeten elkaar ontmoeten was in februari 2021 en nu voor de 2e keer in de maand juni. Deze planeten geven ons de kracht om de problemen die we ervaren in ons leven op te lossen.

Bekijk hier de weekhoroscoop van Irma van der Wijk.

Ook de Solar Eclips in Tweeling maakt tussen 6-12 juni 2021 een verbinding met onze spirituele planeet Neptunus in Vissen “SOUL MESSAGE” Sta jij open voor een volgende stap naar verandering, een spirituele en innerlijke doorbraak naar een groter intuïtief vertrouwen? Deze Solar Eclips in Tweeling op 10 juni geeft ons de komende maanden energie om meer op onze innerlijke wijsheid te leren vertrouwen. Welke gedachten, die je over jezelf hebt, beperken jou hierin?

Wil je nog veel meer daarover weten? Lees hier je Maandhoroscoop voor juni.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *