Weekhoroscoop 6 tot 13 juli 2024: nieuwe maan in Kreeft (gevoelige en emotionele energieën)

Op 6 juli 2024 staat de nieuwe maan in Kreeft. “We hebben behoefte aan emotionele veiligheid en je kunt soms daardoor wat emotioneler reageren,” zegt astroloog Irma van der Wijk. Wat betekent dit voor jou? Je hoort het in de weekhoroscoop.

Zowel de maan als de zon staan in het ‘maanhuis’, het vierde huis. We hebben behoefte aan emotionele veiligheid en je kunt soms daardoor wat emotioneler reageren. Het is een gevoelige en ontvankelijke energie en je vindt het heel belangrijk dat er thuis een warme en huiselijk sfeer is. Als die sfeer er is, dan kun je veel aan. Je kunt ook de komende weken gevoelig zijn voor stemmingswisselingen.

Astroloog Irma van der Wijk vertelt meer over deze nieuwe maan in Kreeft in de weekhoroscoop.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

  • Je leert de maan als kosmische timer zien op jouw weg naar meer balans in je leven, jouw proces in je persoonlijke ontwikkeling, en in het volgen van jouw grote droom of stille wens.
  • > Aan het eind van deze masterclass ken je de betekenis van alle maanfasen voor jouw leven.

Bekijk deze cursus

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online

Irma van der Wijk

Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag.
Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *