Weekhoroscoop 8 tot 15 juni 2024: de betekenis van Mercurius in jouw geboortehoroscoop

In de weekhoroscoop van 8 tot 15 juni vertelt astroloog Irma van der Wijk over de planeet Mercurius. Waar deze planeet in jouw geboortehoroscoop staat, vertelt veel over hoe jij communiceert, denkt en hoe je informatie verwerkt.

De kracht van het luisteren wordt bepaald door de planeet Mercurius. De planeet Mercurius is neutraal. Mercurius heerst over nuchter denken, commercie, contracten en onderhandelen.

De planeet Mercurius vertelt over onze handelsgeest en voor Mercurius is informatie is essentieel. Het is de energie van het intellect en onze wijze van denken. Verwerk je informatie emotioneel of meer nuchter en praktisch? De positie van Mercurius in de geboortehoroscoop geeft aan hoe we denken, schrijven, spreken en hoe onze gedachten werken (tobberig, positief of snel problemen zien). Mercurius kan vlug van begrip zijn of juist langzaam en bedachtzaam.

Astroloog Irma van der Wijk vertelt meer over de betekenis van de planeet Mercurius.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Leven met de sterren: leer je geboortehoroscoop lezen

Leven met de sterren: leer je geboortehoroscoop lezen

  • Leer de geheime boodschappen van de sterren te lezen in jouw eigen geboortehoroscoop met Yasmin Boland.
  • Je ontdekt niet alleen waar jouw kracht ligt, maar ook hoe je deze kunt inzetten om jouw leven vorm te geven zoals jij dat voor je ziet.

Bekijk deze cursus

Lees verder:

Deel dit artikel online

Irma van der Wijk

Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag.
Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *