Weekhoroscoop 9-15 mei 2021: wat kun je deze week verwachten?

In de weekhoroscoop van 9 – 15 mei 2021 legt astroloog Irma van der Wijk uit hoe je op zoek kunt gaan naar spiritualiteit in je leven. De zoektocht is belangrijk maar ook verrijkend. Je wordt deze week aangemoedigd om op je intuïtie te vertrouwen. Luister naar jouw innerlijke wijsheid en sta open voor dromen met een boodschap. Je hebt behoefte aan zingeving en wilt je horizon verbreden.

Wil je meer weten over de Nieuwe maan in Stier van 11 mei 2021. Bekijk hier de video. 

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *