Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 10-16 januari 2021?

Op 12 en 13 januari loopt de nieuwe maan door Steenbok die een conjunctie maakt met Pluto. Deze nieuwe maan, de eerste van 2021, is het perfect moment om nog eens stil te staan bij de intenties die je voor dit jaar hebt gezet. De combinatie van Steenbok en de kracht van de nieuwe maan maakt dat je in staat bent om je intenties te concretiseren hier op aarde.

Ga werkelijk staan voor je intenties. Maak het duidelijk en schrijf ze op. Voel dat je ze dit jaar werkelijk gaat waarmaken. Voel de kracht met beide voeten op de grond.

Op 11 januari loopt Mercurius Waterman in en maakt dan een conjunctie met Jupiter en Saturnus! Bekijk mijn vlog hierover. 

Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 10-16 januari 2021?

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Wil je weten wat 2021 je gaat brengen? Bekijk hier de jaarhoroscoop voor 2021. 

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *