Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten? (12 tot 19 september)

De Zon in Maagd maakt een verbinding met Neptunus in Vissen en Pluto in Steenbok. Het is aan jou de keuze welke planeet je kiest. In deze video legt Irma van der Wijk ut wat de diepere betekenis is van de Zon in je horoscoop. Bekijk hieronder de weekhoroscoop van 12 tot 19 september 2021.

Wat staat er voor jou in de sterren deze week?

Klik op de afbeelding om de video te openen.

ASTROLOGIE WEEKHOROSCOOP 12-19 september 2021 BETEKENIS GEBOORTEZON IN ONZE HOROSCOOP

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *