Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 13 – 19 december?

Op 14 december is de belangrijke zonsverduistering in het teken Boogschutter. Vanaf 16 december staan zowel de Zon, als de zonsverduistering, Mercurius en Venus in Boogschutter. De positieve energie daarvan kunnen we goed gebruiken voor het nieuwe jaar. De komende weken wordt het een periode waarin we ervaren dat het een jaar is geweest waarin we onze innerlijke kracht hebben opgebouwd. Nu mag je de laatste dagen van dit jaar de ruimte nemen om heerlijk voor jezelf te zorgen en stil te staan bij alles wat er dit jaar gebeurd is.

Waar ben je dankbaar voor en wat heb je geleerd? Bepaal voor jezelf wat je in 2021 nog vast wil houden en wat je anders zou willen doen, gesteund door de machtige energieën van het universum.

In de trainingen die ik jarenlang heb gegeven, had ik aan het eind van het jaar met de groepen hetzelfde ritueel: koop een mooi schrift voor jezelf, schrijf op wat je in 2021 wilt gaan doen, wat je wensen en doelen zijn, vanuit een positieve energie en wat wil je los laten.

Bekijk nu mijn weekvlog en besluit wat je deze week gaat doen:

Heb je interesse in jouw geboortehoroscoop of persoonlijke jaarhoroscoop voor 2020-2021? Je kunt terecht bij Irma van der Wijk voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *