Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten? (13 t/m 19 juni)

Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop 13-19 juni 2021. In deze astrologie weekhoroscoop legt Astroloog Irma van der Wijk je de betekenis van de planeet Mars voor vrouwen en mannen uit. Deze maand loopt planeet Mars door Leeuw heen. Kiezen we voor Mars of toch voor Venus? De energie van Mars zorgt voor dynamiek en veel energie. Wil je weten wat dit nog meer voor je betekent? Bekijk hieronder de weekhoroscoop van Irma.

verwaarlozing

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *