Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 14-20 februari?

Welkom bij Astrologie Weekhoroscoop van 14-20 februari. In de maandhoroscoop van februari 2021 besprak ik ook de Saturnus in Waterman die een vierkant aspect maakt met Uranus in Stier.

Dit is een conflict aspect en vinden het soms moeilijk om met elkaar samen te werken. Niet alleen in februari maar ook in juni en december 2021 maken ze een aspect. Ik ga nu dieper in op de betekenis van Saturnus en Uranus met een concreet voorbeeld. Wat betekent de astrologische energie van Saturnus en wat is de betekenis van de astrologische energie van Uranus?

Ik wens iedereen weer een prachtige week!

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *