Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 17-23 januari 2021?

Deze week staat ons veel te wachten. Op 6 januari 2021 is Mars het teken Stier ingelopen en maakt een conjunctie met Uranus in Stier, maar ook Jupiter in Waterman. Het is ook onderdeel van Jupiter conjunct Saturnus in Waterman en maakt een conflict aspect met Uranus in Stier. Als laatste loopt de Zon ook het teken Waterman in. Astrologisch gezien gebeurt er heel veel. Bekijk hier de weekhoroscoop voor deze week.

Hier vind je de link naar de invloed van Jupiter in Waterman op Uranus in Stier.

Ik wens iedereen weer een prachtige week!

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Wil je weten wat 2021 je gaat brengen? Bekijk hier de jaarhoroscoop voor 2021. 

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *