Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 24-30 januari 2021?

Wat kun je de komende week verwachten 24-30 januari 2021? Op 29 en 30 januari 2021 staat de Volle maan in het teken Leeuw, wat betekent dat voor ons? Het teken Leeuw is het hart en de zon. De zon is constant. De zon schijnt altijd ook achter de wolken blijft de zon schijnen en deze energie van de Volle Maan wil dat jij je innerlijke zon laat schijnen.

Vanaf 6 januari 2021 liep Mars van Ram naar Stier en hebben elkaar ontmoet in januari. Uranus loopt dus nu direct. In 2020 hebben we veel planeten gehad die retrograde liepen. Wat betekent het nu als planeten retrograde lopen? Er wordt aan ons gevraagd om meer na te denken over de betekenis van deze planeet. Wat kan ik hiermee doen? Wat voor invloed heeft dit op mij? Welke positieve energie geeft het mij? Wil je meer hierover weten? Bekijk hier de video. 

Ik wens iedereen weer een prachtige week!

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

En als je nog meer wil weten over Astrologie en Spiritualiteit abonneer je dan op mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit https://www.youtube.com/channel/UCcxd3Ks4nwJULFhV1889FKA/videos

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *