Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten? (24 t/m 30 juli)

Welkom bij de astrologie weekhoroscoop van 24 t/m 30 juli 2021. Jupiter loopt retrograde en weer terug in Waterman. Samen met Saturnus en de Volle maan die ook in het teken Waterman staan wordt het thema van de Age of Aquarius weer in het licht gezet. De Waterman energie maakt ons bewust dat iedereen uniek is! Wil je weten wat je nog meer kunt verwachten? Bekijk hieronder de weekhoroscoop van Astroloog Irma van der Wijk.

Wat staat er voor jou in de sterren deze week?

Klik op de afbeelding om de video te openen.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *