Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 28 februari -6 maart?

Welkom bij de astrologie weekhoroscoop 28 februari-6 maart. Op 28 februari voelen we nog de energie van de Volle Maan in Maagd. In de weekhoroscoop van 21-27 februari bespreek ik invloed van de Volle maan in Maagd. Deze week maakt Mercurius een conjunct met Jupiter in Waterman. Jupiter is onderdeel van de Jupiter conjunctie Saturnus in Waterman op 21 december 2020, the Age of Aquarius. Mercurius en Jupiter in Waterman is een hele positieve, enthousiast, optimistische, toekomstgerichte energie.

Ik wens iedereen weer een prachtige week!

Alles willen weten over Mercurius en Jupiter in Waterman. Bekijk hier video. 

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *