Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten? (3 tot 10 oktober)

In deze weekhoroscoop bespreekt Astroloog Irma van der Wijk de Nieuwe Maan in Weegschaal. Deze Nieuwe Maan in Weegschaal maakt een astrologische verbinding met de Zon en Mars en Weegschaal en Uranus in Stier. Wat betekent dat voor Jou?

Wat staat er voor jou in de sterren deze week?

Klik op de afbeelding om de video te openen. Video duurt 8 minuten.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit om mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *