Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 7-13 maart?

In maart stroomt de Vissen-energie: de zon, de Nieuwe Maan, Mercurius, Venus en Neptunus staan deze maand allemaal in het teken Vissen! Pas aan het einde van deze maand gaan we de vurige energie van Ram voelen. De energie van Vissen stimuleert ons om onze spirituele kant meer in het licht te zetten en te ontdekken. We gaan op een andere manier naar de zin van het leven kijken; we voelen aan dat er ‘meer’ is.

Ik wens iedereen weer een prachtige week!

We kunnen maart best uitroepen tot ‘spirituele maand’. De zon, de Nieuwe Maan, Mercurius, Venus en Neptunus staan allemaal in het teken Vissen. “De energie van Vissen stimuleert ons om onze spirituele kant meer in het licht te zetten,” zegt astroloog Irma van der Wijk. Ontdek in de maandhoroscoop wat deze energie met jouw sterrenbeeld doet! 

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *