Welke invloed heeft de nieuwe maan in Boogschutter op jouw sterrenbeeld?

Op 23 november 2022 loopt de nieuwe maan in het teken Boogschutter. De periode rondom de nieuwe maan kan aanvoelen als een rustige tijd, waarin er iets op komst schijnt, maar in feite gaat het erom dat je begin maakt met het manifesteren van je dromen. De nieuwe maan is een tijd om naar uit te kijken en tijd voor te maken. Zeker als de nieuwe maan in het enthousiaste, optimistische teken Boogschutter staat. Welke invloed heeft de nieuwe maan in Boogschutter op jouw sterrenbeeld?

Dit is de invloed van de nieuwe maan in Boogschutter 23 november 2022 op jouw sterrenbeeld

Ram

Je hebt een enorme zin en energie om een spannende reis te plannen. Je bent ook op zoek naar de “meaning in your life”, de zin van het leven. Jij hebt grote behoefte om je weer eens te verdiepen in de zin van het leven en wat dat voor je kan betekenen, maar wel op een mooie, inspirerende manier. Het geeft je de mogelijkheid om anders naar bepaalde zaken en gebeurtenissen in je leven te kijken.

Stier

Er kunnen een aantal zaken, die tot nu toe verborgen waren, naar boven komen. Dat kan te maken hebben met ervaringen uit het verleden die op de achtergrond geraakt waren en nu weer aan de oppervlakte komen. Je hebt nu de rust om er op een evenwichtige manier naar te kijken en het een plek te geven in je leven, zodat je het ook echt achter je kunt laten.

Tweeling

Juist voor singles is dit een spannende maand! Grote kans dat je een spannende partner gaat ontmoeten! De Nieuwe Maan geeft je nieuwe inzichten in jouw relatie. Misschien krijg je een nieuwe relatie, of een nieuwe mooie impuls in je bestaande relatie. Het is wel belangrijk dat er wat veranderingen komen in jouw relatie.

Kreeft

Een nieuw begin om gezonder te leven, op zoek te gaan naar een andere baan of een andere functie krijgen binnen je bedrijf. Ook is het een mooie periode om nu echt naar de sportschool te gaan en deze maand minder en meer groenten te eten. Allemaal nieuwe initiatieven om je beter te voelen. Doe het gewoon en wees vooral niet te kritisch naar jezelf!

Leeuw

Je wilt van het leven genieten! Rondom deze datum loopt alles op rolletjes en je geniet van alles en iedereen om je heen. Het leven kan even niet stuk! Je ervaart dat het leven warm, liefdevol en hartelijk is en dat straal jij zelf ook uit naar iedereen om je heen. Je bent het stralende middelpunt.

Maagd

Nieuwe maan staat voor een nieuw begin met positieve energie. Je bent bezig met meer structuur brengen in je leven, nadenken over je toekomst en het bekijken van je financiële situatie. Misschien wil je een nieuw huis kopen of huren, ergens opnieuw beginnen. Je hoeft niet te verhuizen. Je kunt ook ineens zin hebben lekker je huis voor de Kerst mooi te maken.

Weegschaal

Je hebt zin om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Je gaat een computercursus volgen, nieuwe apps downloaden of je ontdekt nieuwe websites waar veel interessante informatie te vinden is. Kortom, je vindt het heerlijk bezig te zijn met de nieuwe technieken en informatiebronnen.

Schorpioen

Dit geeft jou een extra boost om op zoek te gaan om meer geld te verdienen of  misschien de stap te zetten om een nieuw huis te kopen of te huren. Maar het geeft ook energie om op een relaxte manier naar geld en bezit te kijken.

Boogschutter

De Nieuwe Maan staat in jouw teken, dus je hebt zin en energie om nieuwe wegen in te slaan. Je hebt veel nieuwe ideeën en je hebt het gevoel dat het NU de hoogste tijd is om het ook echt te gaan doen.  Doe het, want er kunnen nog mooie verrassingen op je pad komen.

Steenbok

Dit wordt een prachtige maand om jouw spirituele kant meer in het licht te zetten en te ontdekken. Je gaat op een andere manier kijken naar de “zin” van het leven en gaat aanvoelen dat er “meer” is. Het geeft je ook energie om op een andere manier op aantal zaken die er spelen te reageren of om deze te verwerken. Kom je er niet uit, dan zou je nu meer naar je intuïtie kunnen luisteren of heerlijk kunnen mediteren bij een ontspannende muziek.

Waterman

Rondom 23 november heb je zin om iets gezelligs gaan doen met dierbare vrienden en het ontstaat dan vanzelf. Nieuwe vriendschappen, er op uit gaan en oude vrienden weer ontmoeten.

Vissen

Deze Nieuwe Maan geeft je weer meer zin in het werk dat je doet. Je voelt weer een positieve energie om zaken aan te pakken en je krijgt ook meer zelfvertrouwen in je werk. Je hebt een tijd gedacht dat je een aantal dingen niet zou kunnen, maar nu merk je dat je het wel kunt en dat het ook nog eens goed gaat.

Irma van der Wijk Astroloog en Lifecoach

Wil jij meer weten over jouw persoonlijke verjaardagshoroscoop of jaarhoroscoop? Neem contact op met Irma via: irmavanderwijk@gmail.com

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 of bestel het e-book voor € 9,99.

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *