Welke invloed heeft de nieuwe maan in Ram op jouw sterrenbeeld?

De nieuwe maan van 21 maart 2023 heeft de energie van Ram. Ram het eerste teken van alle zonnetekens. Ram luidt de lente in en die gaan we ook voelen van de nieuwe maan. Het is nu dus de eerste nieuwe maan van een nieuwe astrologische periode, de lente, dus een speciaal nieuw begin. Een nieuwe maan in Ram kondigt een nieuwe fase in je leven aan. Het is een mooie tijd om iets nieuws te starten. Lees per zonneteken welke invloed dit de komende dagen op jou heeft.

Invloed van de Nieuwe Maan in Ram op jouw teken

Ram

Tijdens deze nieuwe maan kun je geconfronteerd worden met een situatie, waarin je een sterke behoefte voelt om onafhankelijk te zijn en je los te willen maken van een situatie. Je wil meer voor jezelf op komen en gezondere keuzes te maken, waarin je jezelf op de eerste plaats wilt zetten. Dit kan egocentrisch overkomen, maar jij bent nu vastbesloten.

Stier

Rond deze dag heb je behoefte op een andere manier kijken naar de zin van het leven te kijken, aanvoelen dat er ‘meer’ is. Het geeft je ook energie om op een andere manier naar aantal zaken die er spelen te reageren of te verwerken. Het lijkt ook alsof je deze maand veel meer droomt en je wilt op zoek naar de betekenis van deze dromen. Schenk daar aandacht aan, want dromen bevatten belangrijke informatie voor je. Koop een mooi boek dat jou meer vertelt over wat jouw dromen betekenen.

Tweeling

Een nieuwe maan staat voor een nieuw begin en nieuwe energie. En de nadruk ligt op bewegen in het sociale veld, vanuit er werkelijk willen zijn voor je vrienden. Dan heb ik het over het echt in verbinding zijn met hechte vrienden en de beleving van jullie mooie vriendschap en er even bij stil staan hoe belangrijk diepe vriendschappen voor je zijn.

Kreeft

Je kunt rond deze dagen wat gevoeliger reageren op je omgeving. Er komen veel vragen en problemen op je af, dus neem de rust en de tijd om de juiste antwoorden te vinden. Als je er klaar voor bent, neem dan een moment om na te denken over wat jou het meest dwarszit. Is het een slechte gewoonte die je niet lijkt te kunnen veranderen, of een ruzie waardoor je verdriet hebt?

Leeuw

Je bent al een tijdje bezig met het analyseren van jouw hardnekkige negatieve gedachten waarmee jij je misschien al heel lang mee identificeert. Voor sommige mensen begint het ontwaken wanneer ze zich opeens bewust worden van het soort gedachten dat ze gewoonlijk denken. Soms is dit niet zo gemakkelijk maar je weet ook dat wanneer je dit proces aangaat je met een schone lei kunt beginnen. En nu is er een stimulerende energie om het ook echt aan te pakken. Je bent er klaar voor!

Maagd

Elke nieuwe maan brengt ons energieën die we kunnen gebruiken. Je hierop afstemmen helpt je om bewust te leven. Je denkt na over vriendschappen, wie je wel of niet kunt vertrouwen. Het lijkt wel alsof je een behoefte voelt om keuzes te maken, wie wel en wie niet meer jouw vrienden zijn. Vertrouw op je intuïtie en neem de juiste beslissingen.

Weegschaal

We hebben allemaal de potentie om ons krachtig en vol zelfvertrouwen te voelen. Wanneer we dit proberen te voelen door onszelf ‘groter’ of ‘beter’ te maken, dan lukt dat vaak niet, of alleen maar tijdelijk. Het mooie van innerlijke kracht is, dat het altijd voorhanden is wanneer je het toelaat. Neem rond deze dagen dus even meer rusten en ga lekker ontspannen. Het belangrijkste is dat jij je energiepeil in balans houdt.

Schorpioen

Er zijn allerlei manieren om jouw innerlijke kracht te ontdekken. Ieder mens groeit naar bepaalde fasen in het leven en moet bepaalde zaken verwerken. Rond 21 maart neem je allemaal nieuwe initiatieven om je beter te voelen. Doe het gewoon en wees vooral niet te kritisch op jezelf!

Boogschutter

De wereld om je heen kan behoorlijk doordraaien. En als je voortdurend gericht bent op anderen, dan is het niet zo raar als je jezelf verliest. Kies dus zorgvuldig uit waarmee jij je omringt. Waar krijg je energie van?

Je mag zelf kiezen waar jij de aandacht en focus op richt. En onthoud: alles wat je aandacht geeft, groeit. Laat je inspireren door mooie series, podcasts en workshops.

Steenbok

Steenbok behoort tot het astrologische element aarde. Aarde staat voor praktisch, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid nemen en betrouwbaarheid. Wanneer Aarde in balans is voel je een fijne energie van concentratie, geduldig zijn naar anderen en zelfverzekerd. Belangrijk is, dat je nu je een persoonlijke groei en ontwikkeling doormaakt, dat je goed je grenzen voor jezelf aangeeft, want stress ligt bij jou snel op de loer. Daarom is het ook belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt door bij de eerste zonnestralen in de tuin te gaan werken.

Waterman

Omdat je bezig bent met een andere manier van kijken en leven, krijg je nieuwe ideeën hoe je op een andere manier je geld wilt verdienen maar ook de manier hoe je tegen geld aankijkt. Zie je het hebben van geld als zekerheid en veiligheid, of betekent geld voor jouw vrijheid en onafhankelijkheid? Hoe belangrijk vind jij het hebben van geld en bezit? Zet nu al jouw sprankelende ideeën een sop papier en ga visualiseren wat jij in de toekomst kunt gaan doen.

Vissen

Laat je niet teveel beïnvloeden door anderen en luister naar jouw eigen innerlijke stem. Een fijne manier om hier mee om te gaan is voor jezelf een workshop tekenen of schilderen te doen. Maar er zijn ook workshops waar jij je persoonlijke mandala kunt maken of intuïtief schilderen. Of ga lekker iets “aards” doen met water en zee. Dan komt jouw waterelement tot rust. Ga eens wadlopen en zeehonden spotten.

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *