Welke invloed heeft de nieuwe maan in Steenbok op jouw sterrenbeeld?

De nieuwe maan van 23 december – de laatste van 2022 – is het perfecte moment om nog eens stil te staan bij de intenties die je voor dit jaar hebt gezet. Elke nieuwe maan brengt ons energieën die we kunnen gebruiken. Je hierop afstemmen helpt je om bewust te leven. Lees hieronder per teken welke invloed dit de komende dagen op jou heeft.

Invloed van de nieuwe maan in Steenbok op jouw teken

Ram

Er komen nieuwe mogelijkheden op je pad. Hierdoor krijg je weer meer zin in het werk dat je doet. Je voelt weer een positieve energie om zaken aan te pakken en je krijgt ook meer zelfvertrouwen in je werk. Je hebt een tijd gedacht dat je een aantal dingen niet zou kunnen, maar nu merk je dat je het wel kunt en dat het ook nog eens goed gaat.

Stier

Je hebt zin om weer eens nieuwe boeken te kopen of te lenen bij de bibliotheek, je verdiepen in nieuwe schrijvers, nieuwe onderwerpen. Op zoek naar verdieping! Je voelt de behoefte om meer te leren en te onderzoeken, je horizon te verbreden. Dit kan letterlijk zijn dat je een reis plant of maakt of op een geestelijke manier en zin hebt om een cursus, workshop of misschien zelfs nu een opleiding te volgen.

Tweeling

Je wilt je in deze periode op de nieuwe maan afstemmen om meer in de kosmische stroom te komen. Je kunt dus werken met de hemelse energieën. Elke nieuwe maan brengt ons energieën die we kunnen gebruiken. Je hierop afstemmen helpt je om bewust te leven. Dit is een uitdagende periode voor jou.

Kreeft

Als jouw relatie een moeilijke periode doormaakt, dan heb je behoefte om er samen hard aan te werken en elkaar te helpen om de relatie weer op de rit te krijgen. Het loopt even allemaal wat minder goed tussen jullie twee. Jullie begrijpen elkaar niet, je kunt je soms eenzaam voelen in de relatie en je bent bezig met een zoektocht wat je nu precies wilt in jouw relatie.

Leeuw

De nieuwe maan schijnt op het huis van genieten, creativiteit, genieten van je kinderen, en leuke uitstapjes organiseren. Tijdens de feestdagen heerlijk met je hobby bezig zijn en heerlijk even genieten van alles om je heen en de laatste zonnestralen van 2022 meenemen.

Maagd

Op 2e Kerstdag geeft de nieuwe maan jou een positieve energie. Je bent bezig met meer structuur brengen in je leven, nadenken over je toekomst en het bekijken van je financiële situatie. Misschien denk je na over het kopen of huren van een ander huis, ergens opnieuw beginnen.

Weegschaal

Rond 23 december helpt de nieuwe maan je om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Je gaat een computercursus volgen of nieuwe apps downloaden. Je ontdekt nieuwe websites waar veel interessante informatie te vinden is, kortom heerlijk bezig zijn met de nieuwe technieken en informatiebronnen.

Schorpioen

Rond 23 december geeft de nieuwe maan jou een extra boost om op zoek te gaan om meer geld te verdienen of misschien de stap te zetten om een nieuw huis te kopen of te huren. Maar het geeft ook energie om op een relaxte manier naar geld en bezit te kijken. Wat vind ik belangrijk en wat niet?

Boogschutter

Je hebt zin om nieuwe wegen in te slaan, je hebt veel nieuwe ideeën en je hebt het gevoel dat het NU de hoogste tijd is om het ook echt te gaan doen. Doe het, want er kunnen nog mooie verrassingen op je pad komen.

Steenbok

Rond 23 december staat de nieuwe maan in Steenbok. Deze nieuwe maan kijkt vooruit en brengt stabiliteit. De combinatie van Steenbok en de kracht van de nieuwe maan maakt dat je in staat bent om je doelen te stellen en waar te maken. Voel de kracht, met beide voeten op de grond!

Waterman

Een ideaal moment om stil te staan bij je persoonlijke of spirituele groei. Neem een moment voor jezelf of blik samen met je partner of een goede vriend terug op het afgelopen jaar.

Vissen

Een belangrijke periode om na te denken over je wensen en dromen. Het is nu eind december en wat wil je de komende maanden gaan doen? Wat wil je met anderen delen, wat zijn jouw ideeën of nieuwe plannen en ben je benieuwd wat anderen daarvan vinden?

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip: Leven met de maan 

Wil je leren hoe je dagelijks met de maanstanden kunt leven? Hoe je je kunt verbinden met de maan en zo je leven op positieve wijze kunt veranderen? Hoe je de komende weken kunt voorspellen aan de hand van de maan en welke rituelen je kunt uitvoeren om met de energie van de maan te werken?

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending. Of bestel het e-book voor € 9,99.

bestel nu

Lees verder over de nieuwe maan:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *