Welke invloed heeft de volle maan in Schorpioen op jouw sterrenbeeld?

We stappen over van de nieuwe maan in Stier (de Zon staat een groot deel van deze maand ook in Stier) naar de volle bloedmaan in Schorpioen. Stier is ons lichamelijke en aardse stuk, pootjes in de aarde. Een behoefte aan frisse lucht, natuur en openheid.

Volle supermaan in Schorpioen

Je krijgt deze dagen een kans om alle ‘schaduwkanten’ naar buiten te brengen, niet alleen persoonlijk maar ook maatschappelijk. Innerlijke conflicten kunnen uitgelicht worden, horende bij het thema van deze volle maan. Doordat de Volle Maan in Schorpioen staat kan je veel intense emoties ervaren en veel last hebben van slecht of onrustig slapen en vermoeidheid. Je hebt behoefte om naar jezelf te kijken, dus het kan eigenlijk wel even een intense periode zijn, maar het kan ook opluchten. Je zit niet meer ‘vast’, en daarna voel je je sterk en krachtig.

Hoe ben je de afgelopen weken doorgekomen? Heb je in angst geleefd, had je een negatieve kijk op jezelf en het leven? Laatst las ik een beschrijving over ‘Angst’ door Eckhart Tolle. Angst is een verzameling van gedachten die leiden tot schaduw. Dus laat die verzameling van negatieve gedachten en irritaties los en omarm het ‘licht’.

Wat voor invloed heeft deze Volle supermaan in Schorpioen daarnaast ook persoonlijk op jou? Ik bespreek per teken wat je nog meer kunt ervaren.

Ram

Je wilt afscheid nemen van zaken die uit het verleden spelen. Het heeft jou verdriet, pijn en boosheid gegeven maar je bent er nu aan toe om het achter je te laten. Spirituele planeet Neptunus helpt je om naar je intuïtie te luisteren en te weten dat het “goed” is om dit te doen.

Hoe zorg je als Ram goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Stier

Jouw aandacht gaat naar relaties en hechte vriendschappen. Voel jij je nog happy in je relatie of jouw vriendschappen? Wat maakt jou blij? Wat zou je willen veranderen? Doel is om ook jezelf neer te kunnen zetten in een relatie, dat er ook rekening met jou wordt gehouden. Natuurlijk is een relatie en liefde belangrijk voor je, maar neem even geen beslissingen. Je hoeft niets te overhaasten en zie hoe het zich de komende tijd gaat ontwikkelen.

Hoe zorg je als Stier goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Tweeling

Je kunt ontvankelijk zijn voor stemmingen op het werk en dat kan zich uiten in schommelingen van jouw lichamelijke gesteldheid. Voor jou is je lichaamsgesteldheid een soort “graadmeter” voor je psychische toestand. Vergeet niet dat alles wat er gaande is in je lichaam, geest en ziel op dat moment versterkt wordt. Lichamelijke klachten kunnen aangeven dat er onderliggende emoties zijn die jouw aandacht vragen.

Hoe zorg je als Tweeling goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Kreeft

De volle maan schijnt met al zijn energie op jou en hierdoor kun je onrustig slapen. Als het mooi weer is, kijk dan naar buiten en raak gefascineerd door de enorme helderheid van deze Supermaan. Het geeft jou energie en de boodschap van deze maan is helder voor jou: kom in contact met je “higher self”.

Hoe zorg je als Kreeft goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Leeuw

Je vindt het heel belangrijk dat er thuis een warme en huiselijke sfeer is, want als die sfeer er ook is dan kun je veel aan. Je hebt een bepaalde mate van overgevoeligheid en je kunt ook gevoelig zijn voor stemmingswisselingen binnen het gezin of familie. Ook kun je beter tijdens deze dagen niet gaan verbouwen of verhuizen.

Hoe zorg je als Leeuw goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Maagd

Hoe kijk je aan tegen alle contacten die je met anderen hebt (gehad). Wil je meer contact met anderen? Ben je teleurgesteld in broers, zussen, buren of andere vrienden? Was het contact te oppervlakkig voor jou? Of had je zelf geen behoefte aan contact? Kijk naar je eigen leven en vraag je af of je ondanks alles gewoon “happy” bent en geniet van de contact stilte. Het heeft misschien jouw levenstempo vertraagd, maar je voelt steeds meer een behoefte aan meer spirituele contacten in je leven.

Hoe zorg je als Maagd goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Weegschaal

Je bent op het financiële terrein over het algemeen behoudend geweest, maar als je op het punt staat om grote uitgaven of investeringen te doen dan is het nu de tijd om nog conservatiever te zijn. Ruim eerst alle twijfels op voordat je een grote investering gaat doen.

Hoe zorg je als Weegschaal goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Schorpioen

Deze volle maan staat in jouw eigen teken dus je zult je tijdens deze dagen even moeten terugtrekken om tijd te nemen voor zelfreflectie. Je voelt je gespannen en dat valt gelijk op bij anderen. Als je je niet zo lekker voelt, ga dan even alleen op stap om zoals ik hiervoor schreef al die negatieve gedachten en irritaties los te laten. Meer innerlijke rust in je leven ligt altijd in het verlengde van je eigen weg. Alleen je eigen visie, je eigen manier, je eigen keuzes geeft je die rust die je zo hard zoekt.

Hoe zorg je als Schorpioen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Boogschutter

Dit is een periode dat het licht van de volle maan op jouw innerlijke wereld schijnt. Neem je wel genoeg tijd voor jezelf of zit je vast in de mallemolen van het leven? Stap er even uit en neem de tijd en de rust om tot jezelf te komen. Het enige dat jou helpt is om naar je intuïtie te luisteren. Deze volle maan maakt ook een harmonieuze verbinding met Pluto, dit is zoals wij dat astrologisch noemen de “huisheer” van Schorpioen. Ergens is er onzekerheid en ook bij jou is je gevoelsleven intens. Je graaft naar jouw verborgen en verdrongen inhoud, maar ook naar die van anderen. En je wilt diepgang en geen oppervlakkigheid.

Hoe zorg je als Boogschutter goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Steenbok

Het kan ook zijn dat je nadenkt over oude en hechte vriendschappen of je krijgt juist met vrienden de behoefte om “dieper” te gaan en meer bij elkaar te ontdekken, zodat er een “hechtere” vriendschap kan ontstaan. Je wilt echt weten wat er aan de hand is bij anderen en door het gegraaf ben je in staat om inzicht te krijgen in jouw vriendschappen. Laat ook jouw innerlijke gevoelens naar anderen zien en hierdoor kun je een mooie innerlijke veranderingen doormaken.

Hoe zorg je als Steenbok goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Waterman

Gelukkig vallen 7 en 8 mei doordeweeks want op je werk loopt het goed. Je intuïtie helpt je om de juiste beslissingen te nemen en te kiezen voor dat waar je goed in bent. Deze supermaan vraagt aan jou om de regie van je leven in handen te nemen. Je mag je best wat meer laten “horen” naar de maatschappij en op je werk. Je voelt deze dagen de kracht om keuzes te maken en je staat op tegen mensen die jou in een bepaalde richting willen “duwen”.

Hoe zorg je als Waterman goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Vissen

De energie van de volle maan geeft jou veel energie om te ontdekken of bezig te zijn met spiritualiteit en op zoek gaan naar zingeving. Je voelt ook de behoefte om jouw kennis en wijsheid met anderen te delen. Het is ook heerlijk om nu na te dromen over een vakantie of een lang weekend weg om even tot rust te komen. Deze Maan maakt ook een verbinding met Mars en dat geeft aan de andere kant weer een flinke dosis onrust. Je hebt moeite om jouw rusteloze energie in evenwicht te brengen.

Hoe zorg je als Vissen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com

Wat staat jou te wachten in mei?

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *