Winteractie: ‘Gids voor oude zielen’ nu voor € 12,50! Actie geldig t/m 7 december 2023

De winter is een periode van introspectie, een tijd om te reflecteren en naar binnen te keren. Wie ben ik? Wat is mijn levensdoel? Om daar antwoord op te kunnen krijgen, kun je kijken naar je vorige levens. Als jij een oude ziel bent, kunnen je vorige levens een routekaart zijn naar de antwoorden op deze vragen.

Heb jij het gevoel dat je een oude ziel bent? Het is een vraag die vaak dieper raakt dan je je realiseert. Gids voor oude zielen opent de deur naar ervaringen uit je vorige levens en biedt handvatten om je huidige bestaan beter te begrijpen.

Speciaal voor onze winterweek  bestel je jouw exemplaar nu voor € 12,50 in plaats van € 23,50! Dat is een korting van 47%!

Gids voor oude zielen

Ontdek of je een oude ziel bent met ‘Gids voor oude zielen’ van Ainslie MacLeod. Een oude ziel heeft al honderden levens achter de rug en is al duizenden jaren onderweg. Wie al deze opgedane kennis en ervaringen weet in te zetten in dit huidige leven, heeft de sleutel in handen tot meer geluk en vervulling. Ainslie MacLeod geeft je in dit boek unieke inzichten en oefeningen om je hierbij te helpen.

Bestel nu van € 23,50 voor € 12,50 in onze webshop Boekenwereld.com

bestel nu

Verborgen wijsheid van je ziel

Als jij een oude ziel bent, heb je waarschijnlijk al honderden levens achter de rug. Daardoor heeft jouw ziel ontzettend veel wijsheid opgedaan. Deze wijsheid is essentieel in je huidige leven!

Na het lezen van dit boek:

  • is het helder waarom je ziel juist nu geïncarneerd is in de persoon die je nu bent, en welke lessen je te leren hebt;
  • weet je wat je hebt meegemaakt in vorige levens waardoor je nu last hebt van bijvoorbeeld een laag zelfbeeld, onverklaarbare lichamelijke klachten of irrationele angsten;
  • hoef je geen slachtoffer meer te zijn van wat je overkomt, omdat je nu weet waarom het gebeurt en hoe je ermee om kunt gaan

Een boek voor het leven dus! Leer de reis van je ziel begrijpen en ga aan de slag met unieke inzichten en oefeningen.

Korting is geldig t/m 7 december 2023: van € 23,50 voor € 12,50!

bestel nu

Het bericht Winteractie: ‘Gids voor oude zielen’ nu voor € 12,50! Actie geldig t/m 7 december 2023 verscheen eerst op Inspirerend Leven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *