Zo herken je een teken van het Universum (en zorg je dat je ze vaker krijgt)

We krijgen veel meer tekens van het Universum dan dat we ons realiseren. Wil jij de signalen leren herkennen en ook vaker ontvangen? Lees dan verder.

Mensen hebben een vrije wil gekregen als hulp op onze reis hier op aarde. Daarom wil ik je aanmoedigen om voor jezelf te denken: je bent een heel krachtig persoon en kunt veel teweeg brengen. Je kunt bijvoorbeeld zelf vragen om tekens, zo weet je zeker dat je meer begeleiding zult krijgen. Het Universum respecteert, in de meeste gevallen, veel van je vrije keuzes. Vragen om een teken is heel simpel. Je kunt een kort berichtje schrijven in je journal (bijvoorbeeld het Inspirerend Leven Journal) of de vraag in gedachten stellen. Maar ook bidden en meditatie zijn manieren om om tekens te vragen. Het Universum luistert altijd.

Maak jezelf bekend met de meest voorkomende signalen waarmee het Universum met je kan communiceren. Denk bijvoorbeeld aan nummers, synchroniciteit of toevalligheden. Maar tekens kun je ook vinden in wijze worden van geliefden of iets wat je opvangt van een gesprek op straat. Tot slot spelen muziek en profetische dromen ook een rol in de communicatie van het Universum. Door te weten waar je op moet letten, kun je de tekenen eerder herkennen.

Schrijf de tekens die je krijgt op in je journal (bijvoorbeeld het Inspirerend Leven Journal), denk erover na in de douche of praat erover met iemand die je vertrouwt, een geliefde of huisgenoot. Wanneer het Universum doorheeft dat jij een teken gaat herkennen, zal het meer openstaan om je meer begeleiding te geven. Weet dat je meer tekens ontvangt dan je je realiseert. Dus als iets voelt als een signaal dan is dat vaak ook zo. Een goede vuistregel is: als het lijkt alsof de tijd langzamer gaat, of een moment voelt heel zwaar aan, of je krijgt een reactie op een teken (zoals kippenvel) dan is het ook een teken. Maar ook als het teken steeds terugkeert in je gedachte een paar uur later of zelfs dagen later, dan is dat zeker iets waar je op moet letten.

Zoek de betekenis achter het teken en laat het een paar dagen rusten. Zo zal de betekenis nog dieper worden. Dit kun je bijvoorbeeld doen met orakelkaarten. Je kunt bijvoorbeeld extra geïnspireerd raken door reclames op straat of zelfs een omslag van een boek dat je aanspreekt. Tekens kunnen vol zitten met verschillende betekenissen.

Begeleiding van het Universum versterkt altijd wanneer we de juiste actie ondernemen na het ontvangen van een signaal. Mensen zijn als superhelden. Het Universum houdt ervan wanneer we actie ondernemen om onze werkelijkheid te creëren. Daarom kun je ervaren dat als je één stap richting je droom zet, dat je droom tien stappen naar jou zet. Tekens helpen ons om ons gedrag te veranderen maar ook ons perspectief en de keuzes die we maken. Dus wanneer je een teken ontvangt, weet dat het vraagt om een verandering.

Bron: Mindbodygreen.com – Tanya Carroll Richardson 

Wil jij meer lezen over het ontvangen van tekenen en hoe je kunt oefenen met het aantrekken van signalen? Dan is E-kwadraat iets voor jou! Pam Grout geeft je 9 oefeningen om binnen 48 uur een teken te ontvangen. Benieuwd hoe je dat doet? Bestel dan jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,- met gratis verzending.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *