Zo kun je de stem van jouw ziel horen

Heb jij weleens bewust geluisterd naar je ziel? Nee? Grote kans dat je al onbewust contact hebt gehad met je ziel. Je ziel wil namelijk continu met je communiceren. Voel je dat het tijd is om hier stapje voor stapje mee te beginnen? Goed nieuws: iedereen kan communiceren met zijn of haar ziel en het is eigenlijk heel makkelijk. Rebecca Campbell, auteur van Starseed, legt je uit hoe.

Je ziel is er altijd om je te begeleiden.

Ook jij kunt luisteren naar je ziel

Het is eigenlijk heel makkelijk om de stem van je ziel te horen. Iedereen kan het. Maar je moet wel consistent zijn. Je ziel heeft altijd iets te zeggen, elk moment van de dag en hoe meer tijd je ermee doorbrengt, hoe luider de stem klinkt.

Je kunt nooit te oud zijn om je ziel aan te horen en het is ook nooit te laat. Je ziel is namelijk altijd aan het woord, dat was gisteren zo, vandaag en zal volgende week precies zo zijn.

Bovendien kun je niet maar één keer gehoor geven aan de oproep van je ziel; je moet constant communiceren. Het draait er ook niet om dat je één groot iets doet of één antwoord vindt op de vraag ‘Wat is mijn doel?’ Je moet honderden kleine dingen doen, de een na de ander. Door elke oproep aan te horen (een stapje hier, een sprong daar), leef je het leven dat je hoort te leven en wat ik een zielsgeleid leven noem.

Jouw ziel kent jouw pad.

Blijf luisteren naar je ziel en doe elke dag iets met de boodschap die je hoort.

Voordat je het weet, leef je niet alleen trouw aan wie je bent in je ziel, maar leef je ook trouw aan de rest van het leven.

Consequent luisteren naar je ziel

Door jezelf voor te nemen iets dagelijks te doen, betekent het niet dat je urenlang moet mediteren, het betekent alleen maar dat je je elke dag consequent aan iets moet houden. Het hoeft maar vijf minuten te duren (als je langer de tijd hebt, ga er dan zeker voor, maar ik geloof meer dat het belangrijk is om gewoon consequent te zijn).

Het kan gaan om meditatie, chanten, intuïtief schrijven of wandelen in de natuur. Je kunt gaan dansen, pottenbakken, je bezighouden met poëzie of rozenthee drinken. Jij bepaalt wat het beste voor jou werkt. Dat kan van alles zijn wat jou helpt je in verbinding te brengen met de innerlijke tempel van je ziel.

Je ziel is er altijd om je te begeleiden. Hoe meer je in verbinding staat met je ziel, hoe gemakkelijker het wordt om het aan te horen en de begeleiding in je leven te accepteren.

Geschreven door Rebecca Campbell

Boekentip: Starseed

In Starseed helpt Rebecca Campbell de kosmische oorsprong van je ziel bloot te leggen. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof en velen van ons zijn als sterrenkinderen naar de aarde gekomen om hun zielsmissie te vervullen. Deze spirituele gids is een aanmoediging voor het integreren van het mystieke in het alledaagse.

Ontdek jouw kosmische aard en bestel je exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.com

bestel nu

Lees verder over je ziel:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *