Zo kun je meebewegen met de energie van de winter volgens de Chinese geneeskunde

De winter is bij uitstek het seizoen van innerlijke transformatie dat in een stroomversnelling gaat na de warmte en drukte van de feestdagen. Na een periode van groeien, presteren, vrucht dragen, verwerken en weer loslaten, is het nu tijd voor rust. De winter – het waterelement – is het principe van de schijnbare dood, die in de stilte een nieuwe geboorte voorbereidt. Hoe herken je een gezond waterelement? Wat kun je doen om in balans te komen? Dit gratis e-book komt uit De Tao van gezondheid van Conny Coppen.

Wil je het hele jaar door meebewegen met de energie van de seizoenen? Dan is De Tao van gezondheid van Conny Coppen iets voor jou. Je ontdekt de relatie van de verschillende organen met de jaargetijden en de daarbij behorende elementen en acupunctuurpunten.

Onze organen vormen de verbindende schakels tussen psychologie, bezieling en het lichaam. Wanneer zij niet goed functioneren, stagneert onze levensenergie, de bron van veel klachten op fysiek en emotioneel vlak. Een praktisch werkboek dat de kwaliteit van je leven verandert.

Bestel nu jouw exemplaar nu voor € 17,50 in plaats van € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.com (actie geldig t/m 31 december 2022) . Of bestel het e-book voor € 12,99

bestel nu

Lees ook deze artikelen over de winter:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *